vrijdag 29 februari 2008

Update herder


Ik heb de hele week aan 'Lost no more' gewerkt, dus mijn andere borduurwerkjes hebben even stil gelegen. Het is ook niet erg, er is niets dat per se nu af moet, en dit werkje wil ik graag op mijn ouders trouwdag aan hun teruggeven. Heeft ook wel iets.

dinsdag 26 februari 2008

Februari kikkertje


Zo ver ben ik met leap froggie.

Lost no moreVoor mijn moeder ga ik het borduurwerk 'Lost no more' van Gold collection van Dimensions afmaken. Het is een erg mooi borduurwerk met veel mengkleuren en hele en halve kruisjes. Maar de stof is 18 count aida en dat is voor mijn moeder wat te fijn geworden. Dus ik maak het nu af en dan krijgt zij het weer terug.

Het is een mooie voorstelling van de goede herder met zijn schaapjes, dus het heeft ook nog een symbolische waarde die ik erg mooi vind.

De foto is van het borduurwerk zoals ik het van mijn moeder kreeg.

zaterdag 23 februari 2008

Sprookjeskasteel
Voor de Daphne-quilt heb ik een sprookjeskasteel geborduurd. Het thema was prinsessen en rose, en ik vond dit daar wel mooi bij passen. Ik had ook een prinsesje kunnen kiezen, maar dan zijn alle lapjes zo heel erg hetzelfde. Nu hebben de prinsesjes ook nog een kasteel om in te wonen!

dinsdag 19 februari 2008

Regenboogkussens af!Zaterdag hebben we het regenboogkussen dat ik aangevraagd had aan oma overhandigd. Ze vond het erg mooi en was er erg blij mee, dus doel geslaagd! Ik heb zelf het lapje met het vaasje bloemen geborduurd en vier anderen dus de overige lapjes. Vooral het lapje in het midden vind ik erg mooi, dat is op 18 count aida geborduurd en is daardoor veel fijner. Ik denk dat ik een volgend borduurwerk toch ook weer eens op die stof probeer.


Met het andere kussen heb ik verder niets te maken, maar ik heb het lapje in het midden geborduurd, dus ik wilde toch even het eindresultaat laten zien.