zaterdag 28 februari 2009

Bezig met de boom

De afgelopen dagen heb ik veel aan de boom van dit borduurwerk gedaan. Ik dacht eerst dat het best vervelend werk zou zijn omdat het op het plaatje erg donker leek, maar in het echt valt dat enorm mee. Ja, het is veel groen, maar na Leap Froggie raak je daar ook aan gewend.
Het enige wat ik vervelend vind aan dit borduurwerk is het erg kleine patroon. Sinds we een spaarlamp in de grote staande lamp hebben, in wiens licht ik altijd werk, is het patroon eigenlijk te klein. Het is bovendien gekleurd en er zitten dezelfde symbooltjes in alleen dan met een kleurverschil. In lamplicht lijkt een symbooltje in blauw of groen erg snel op elkaar. Maar ik ben weer een mooi stukje opgeschoten.
Posted by Picasa

zondag 22 februari 2009

Afghan blok 13

Er staat weer een blok op de afghan! Al wel een weekje, hoor, maar ik kwam er gewoon niet aan toe om er een foto van te maken. Het is een erg vol blok, maar ook weer erg leuk om te borduren. Binnen een paar dagen alweer het volgende blok!


dinsdag 17 februari 2009

Handdoek voor Niels

We hebben er een neefje bij! Hij heet Niels en hij is het zoontje van Jan Stevens zus Boukje en haar man Michel. De bevalling was zwaar, maar ze zijn nu beide gezond. Gisteren zijn we op kraambezoek geweest en toen heb ik o.a. deze handdoek gegeven. De zeiltjes en de letters zijn met color variations van DMC geborduurd.