vrijdag 31 juli 2009

Blok 17
Weer een plaatje erbij op de afghan en ik vond dit bijzonder vervelend om te borduren. Het is zó saai en daardoor doe ik het dus niet. Eigenwijs, he? Maar het staat erop en het volgende blok is de onderkant van de vogelflat, dus dat is weer leuk!
Momenteel werk ik overdag aan de Winnie the Pooh ABC die ik voor m´n baby maak en ´s avonds aan Waterlily Mermaid. Ik heb ook alweer een bladzijde van Impossible love geborduurd, maar de foto ervan staat nog op het toestel, dus die komt nog wel. Ik zal volgende week weer eens het één en ander laten zien.
Fijn weekend allemaal!
I´m sorry, no translation this time. I´m really not in the mood to think and I want to stitch now. I´m addicted, I´m afraid!

Eerste deeltje kikkers

Nou, dit is dus het eerste deeltje van de kikkers die ik met de SAL-groep van Jacqueline borduur. Ik borduur hem op lichtblauwe 14 count aida. Het is veel confetti, maar daardoor heb je weer geen stiksteken nodig, dus ik ben helemaal voor!

woensdag 15 juli 2009

Takkenbende

Met de volgende bladzijde ben ik ook alweer een heel eind gevorderd en ik ben erg enthousiast! Ik keek een beetje tegen deze takkenbende op, maar eigenlijk wordt het erg mooi. Je ziet rechts op het plaatje het hoofd van Tinman verschijnen en onder de boomstam ben ik bezig met het mutsje van de mama van het gezinnetje dat al zo gezellig op het plaatje staat. Van deze bladzijde moet ik nog zo'n drie rijen, zoals je aan de rastering kunt zien. Als de bladzijde af is, ga ik eerst weer een bladzijde van Impossible love borduren, gewoon even vanwege de andere kleurtjes en het gaat heel snel.

I'm working on the next page and it's going really well. I'm really enthousiastic! I wasn't looking forward to all these branches, but it turns out beautifully. Right on the picture you can see the head of Tinman appearing and underneath the trunk I'm stitching the hat of the mum of the lovely family already on the picture. Of this page I still must stitch three rows, as you can see at the gridding. When I've finished this page I will continue working on Impossible love, just because of the different colours and because it stitches really quickly.

Pooh

Dit is een nieuwe, ik ben er op de eerste dag
van de vakantie aan begonnen. Het werkje is bedoeld voor de babykamer, omdat daar al meer spulletjes van Winnie the Pooh zijn. Het wordt dus een ABC (dûûh) en ik wil proberen of ik de naam van de baby en diens geboortedatum erin kan borduren. Het is een tamelijk eenvoudig werkje, vergeleken met de dingen die ik anders borduur.