dinsdag 30 maart 2010

Af en ingelijst

Mooi, he! Af en ingelijst! Nu nog even een spijker in de muur en dan is mijn galerij weer een werk rijker. Ik moet binnenkort maar eens een expositie houden!

maandag 22 maart 2010

Cars

Quintijn gaat straks heel blij met me zijn: ik heb zijn kussen af! Dit is Fillmore, het hippiebusje uit Cars die biologische benzine verkoopt en de nodige complottheorieën heeft. Ik koos de groene auto omdat die kleur het beste bij Quintijns kamer past. Maar toen had ik Cars nog nooit gezien en dat was dus dom, want dan had ik kunnen weten dat net het rode autootje 'Bliksem McQueen' (vooral heel grappig als Quintijn het uitspreekt) Q's grote held zou worden.
Nu is ook het borduurpakket voor een kussen met Bliksem McQueen in huis. Het kwam zaterdag per post en ik heb het niet snel genoeg opgeborgen. Quintijn zag het en liep daarna de rest van de middag door het huis, het borduurpakket in de armen. "Mama. auto maken, Bksm McKwin maken!" Ik moest nog zeker een kwart aan het kussen van de bus borduren, maar dat ging met zo'n ongeduldig jongetje ineens heel snel. Nu dus Bliksem McQueen borduren. Als de bliksem.

Laatste WIP foto van Lilly

Dit is dus de laatste WIP foto van Lilly, het werkje is bijna klaar. De volgende foto zal van haar zijn als ze helemaal af is. Die is toch net iets mooier, want dan zal ik haar ook even een sopje geven zodat de blauwe rasterlijntjes die nu nog een beetje doorschijnen, ook verdwenen zijn. En dan een lijstje erom, gelukkig past heel mooi een 20 x 30 cm fotolijstje.

Het gaat lekker met het afronden van borduurwerkjes. In januari al 'Lost no more' en nu in maart 'Waterlily'. Zo houd ik in mijn rotatie nog maar drie werkjes over! Nou ja, dan kom ik daar ook wat vaker aan toe.

maandag 8 maart 2010

Compleet gezichtje


Waterlily Mermaid heeft nu een compleet gezichtje en ze kijkt best lief! Het einde komt heel ras in zicht, het gaat echt best wel snel omdat de bladzijden die ik nog moet, geen volledige breedte hebben. Dus ik denk dat in maart Waterlily af is!
Quintijn zeurt ook een beetje om een affo, hij wil het kussen van Cars hebben. Ik ben halverwege, maar met hem erbij kom ik niet aan borduren toe, hij wil namelijk ook! Gisteren zat hij even met het kussen en de naald + draad in zijn handjes. Maar hij heeft geen idee waar de naald in moet (ja nog wel in het kussen, gelukkig), dus het wordt wel erg creatief borduurwerk. Maar het kussen zal dus wel het project na Waterlily zijn dat ik ga afmaken. Anders doet Quintijn het wel.
Posted by Picasa