zondag 21 november 2010

Impossible love

Het gaat goed met Impossible love. Ik was eerst alleen maar aan het werk om die ene pagina af te krijgen, maar nu ben ik ook alweer een heel eind gevorderd met de volgende en ik wil het nog steeds niet opzij leggen. Ik borduur gewoon door zolang ik er zin in heb, het is tenslotte mijn hobby, het moet leuk blijven. Rechts zie je wat anders dan lucht en vleugel verschijnen. Het zijn de haren en de schouder van de zeemeermin. In de streng haren die je ziet, missen nog wat kruisjes, tot mijn verrassing had ik één kleur niet, terwijl ik dacht dat ik alles al ingeslagen had.
Ik heb het donderdag bij Bobbins besteld, dus ik hoop dat het snel komt.

Ik ben ook nog steeds druk aan het haken, maar dat kan ik nog niet laten zien. Volgende maand wordt het kindje verwacht, dan hoop ik het af te hebben en dan show ik mijn project!

Poppendekentje

Mijn nichtje Tessa wordt in januari 3 jaar. En ze is nu al zo'n echt poppenmoedertje! Gelukkig krijgt haar pop met Tessa's verjaardag een heus ledikantje en ik ga daarvoor een lappendekentje maken. Ik heb de top bijna af, die bestaat uit allemaal kleine lapjes van 4 bij 4 cm. Er hoeft alleen nog maar een strook lichtroze langs voor de rand. Daarna moet er vulling tussen en de achterkant en dan ga ik voor het eerst quilten. Ik ben erg nieuwsgierig hoe dat gaat en ik vind het praktisch dat ik eerst even iets kleins ga proberen!