zondag 24 april 2016

Antique Wedding Sampler blok 20

We droomden over een warme meivakantie, waarin we alvast even zouden proefkamperen, even zouden kijken of we al onze spullen echt wel in die Opel Astra met grote dakkoffer zouden kunnen krijgen. Maar naarmate eind april naderde, zagen we de weersverwachtingen verslechteren. Terwijl we nog naar school moesten, waren de middagen heerlijk en speelden de kinderen zonder jas buiten, maar nu het dan eindelijk meivakantie is (nou ja, eindelijk, het is nog steeds april), is het guur buiten en kan het weer maar niet echt beslissen of het nu zon is of regen en hagel.


De kinderen spelen nog wel geregeld buiten, hun jassen beschermen hen wel aardig tegen het natte weer en eigenlijk zijn ze ook niet echt binnen te houden. Ze willen zelf naar buiten toe, voor hen is het echt voorjaar. Voor mij zijn dit dagen dat ik me voornamelijk met quilten bezig houd. Dit weekend heb ik echt even een luierweekendje, even bijkomen van de drukte van de afgelopen dagen. Terwijl ik lapjes aan het knippen, naaien en appliqueren ben, luister ik naar Netflix, naar een pas ontdekte serie 'Jane the virgin'. Erg grappig! 
Maar zo is het me wel gelukt om het blok van de Antique Wedding Sampler van deze maand weer af te krijgen. Ik had deze eerder gemaakt, hij zit ook in de Pi and Square die ik voor manlief gemaakt heb. Daar is de uitstraling volkomen anders, zie je weer hoeveel stoffen doen!


 Dit was toch ook wel een erg leuke broderie perse stof, maar ik had er maar 25 cm van en tegen de tijd dat ik met de AWS begon, was de stof in de winkel uitverkocht. Tja, ben ook erg gelukkig met wat ik nu heb. Wel kleurrijker!
Maar dit blok was dus het allereerste AWS-blok dat ik maakte, om alvast even uit te proberen.

Maar deze week dus geen dagen op een camping en waarschijnlijk wel veel quilttijd. Ach ja, vind ik ook vakantie. Ook staan er nog wat andere zaken op het programma, ook wel spannende zaken, maar dat heb ik het in een volgend boogberichtje wel over. Ik wens jullie een goede meivakantie!