zaterdag 28 februari 2009

Bezig met de boom

De afgelopen dagen heb ik veel aan de boom van dit borduurwerk gedaan. Ik dacht eerst dat het best vervelend werk zou zijn omdat het op het plaatje erg donker leek, maar in het echt valt dat enorm mee. Ja, het is veel groen, maar na Leap Froggie raak je daar ook aan gewend.
Het enige wat ik vervelend vind aan dit borduurwerk is het erg kleine patroon. Sinds we een spaarlamp in de grote staande lamp hebben, in wiens licht ik altijd werk, is het patroon eigenlijk te klein. Het is bovendien gekleurd en er zitten dezelfde symbooltjes in alleen dan met een kleurverschil. In lamplicht lijkt een symbooltje in blauw of groen erg snel op elkaar. Maar ik ben weer een mooi stukje opgeschoten.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Het is toch wel een heel erg mooi werk. Veel verschillende kleurtjes is wat lastiger borduren, maar het resultaat is net zo mooi als een echt schilderij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh die is echt al prachtig geworden! Ik ben zelf ook een grote fan van de Dimensions borduurpakketten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi wordt-ie!! Hij straat echt rust uit zo prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een tip voor je: er zijn daglichtspaarlampen te koop, dus alleen de spaarlamp zelf, zonder armatuur. Die geven een heel helder licht, en dat vergemakkelijkt misschien het lezen van je patroon.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.