maandag 22 maart 2010

Cars

Quintijn gaat straks heel blij met me zijn: ik heb zijn kussen af! Dit is Fillmore, het hippiebusje uit Cars die biologische benzine verkoopt en de nodige complottheorieën heeft. Ik koos de groene auto omdat die kleur het beste bij Quintijns kamer past. Maar toen had ik Cars nog nooit gezien en dat was dus dom, want dan had ik kunnen weten dat net het rode autootje 'Bliksem McQueen' (vooral heel grappig als Quintijn het uitspreekt) Q's grote held zou worden.
Nu is ook het borduurpakket voor een kussen met Bliksem McQueen in huis. Het kwam zaterdag per post en ik heb het niet snel genoeg opgeborgen. Quintijn zag het en liep daarna de rest van de middag door het huis, het borduurpakket in de armen. "Mama. auto maken, Bksm McKwin maken!" Ik moest nog zeker een kwart aan het kussen van de bus borduren, maar dat ging met zo'n ongeduldig jongetje ineens heel snel. Nu dus Bliksem McQueen borduren. Als de bliksem.

6 opmerkingen:

 1. ach wat een lief kussen , het zal zeker in de smaak vallen , je zal zeker goede punten scoren bij Quintijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kussen! Ik had laatst een pakketje gekocht, Pluk van de Petteflet, omdat zoonlief het op m'n scherm zag staan en hélémaal uit z'n dak ging. De post bezorgt het, zegt zoonlief: die is niet mooi hè mama. Nou, daar sta je dan met je pakketje! Ik ga het gewoon maken, hij zal het heus wel leuk vinden als het eenmaal klaar is.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn zoontje zou wel eens heel jaloers kunnen zijn. Wat een prachtig kussen is het geworden.
  Groeten,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk hoor!
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, leuk toch !
  ik vind het altijd geweldig als je ziet hoe enthousiast die kleine pukkies zijn,geeft heel veel voldoening van je werk !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.