woensdag 21 juli 2010

Train of dreams - 6


Weer een update van Train of dreams, in de vakantie heb ik nog best wel wat kunnen doen. En ik vind het nog steeds leuk, dus ik borduur lekker verder totdat ik weer zin heb om wat anders op te pakken.

Wendy, jij was wat verrast over het formaat. Het werkje is niet hoog, maar wel heel breed (625w x 164h). Ik borduur het op 18 count aida, dus het werkje wordt 88 x 23 cm. Dat is toch nog best wel een werkje, niet waar?

Another update of Train of dreams, during the holidays I did quite a lot! And I still enjoy this piece, so I will continue stitching this, until I feel like doing something else.

Wendy, you were suprised about the size of this piece. It isn't high, but the width is quite large (625w x 164h). I stitch on 18 count aida, so the piece will be about 35 x 9 inch.

7 opmerkingen:

 1. ja, dat het breed werd dat had ik wel gezien.
  alleen had ik om de 1 of andere reden gedacht dat het hoger zou worden, ik weet ook niet waarom.
  gek he, dat je iets ziet en dan meteen een voorstelling maakt( onbewust ) van de uiteindelijke grootte !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is toch een flink werk! Hoeveel bladen heb jij te gaan? IK 24...hoewel de laatste wat kleiner zijn.Maar je gaat goed vooruit hoor! Wordt erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gaat goed vooruit! Er is een heel deel bij gekomen. Leuk toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn weer heel veel steekjes bij zie ik, het wordt er mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch weer een hele vooruitgang en ik kan best geloven dat het leuk borduren is met zoveel mooie kleuren ,het is groot maar je schiet heel goed op !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb erg veel zin er ook aan te beginnen. Ik ben me nu aan het oriënteren op hoeveelheid stof (heb ik dat nog liggen of niet) en kleurtjes garen... Maar ja, met zo'n kleintje heb ik net de map met kleurtjes gepakt en dan wordt mijn aandacht alweer opgevraagd. Ik doe mijn best ;-)Maar als ik het zo zie wordt hij erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.