woensdag 27 oktober 2010

Reacties

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de lieve reacties die ik krijg. Het is heerlijk om te lezen dat er iemand meekijkt met wat ik allemaal aan het maken ben.

Ik laat zelf ook graag reacties achter, maar sinds eigenlijk al best wel een poos, krijg ik erg vaak een foutmelding als ik een reactie probeer te geven. 'De pagina wordt niet gevonden', staat er dan na een hele tijd. Ik weet niet of het aan mijn computer of aan Blogger ligt, maar dat is de reden dat ik niet vaak reageer op een bericht van jullie.

Weet in ieder geval dat ik alle berichtjes van de blogs die in mijn rijtje staan, lees. Heel vaak al op de dag dat je het geschreven hebt. Jullie zorgen bij mij voor een hoop inspiratie en dat wil ik in ieder geval even doorgeven!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Sjoukje, ik herken dit ,soms helpt het om terug te gaan via het pijltje (blz terug zo noemen wij dat hier) vaak moet ik dan nog een keer mijn wachtwoord invullen en ook het "woord" nog een keer. vaak Lukt het dan wel om een reactie achter te laten.
  Maar het is wel lastig!

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé dat probleem heb ik ook! Soms lukt het wel, dan weer niet
  Hopelijk krijg ik dit wel geplaatst :)

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kan ook best aan blogger liggen hoor, ik heb ook vaak dat ie zegt dat er iets misgaat, en dan klik ik me suf, en dan lukt het ineens wel...........
  en ik ben echt niet zoon techinisch wonder hoor !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.