donderdag 5 januari 2017

Jaaroverzicht 2016

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat jullie een creatief jaar tegemoet gaan met veel tijd voor leuke dingen.
Nu is het op dit blog tijd voor een jaaroverzicht van 2016. Wat heb ik ook alweer allemaal gedaan in 2016? Gewoon voor de lol even een overzicht, kan ik leuke foto's nog een keer voorbij laten komen!

Ik heb veel gewerkt aan de AWS en de top afgekregen. Hier een mooiere foto zonder de rand,

 en hier een foto waar de quilt gedubbeld in het gras ligt. Ik heb hier veel stoffen van Dutch Heritage in gebruikt, die vind ik prachtig. Ik hoop het komend jaar deze quilt te kunnen doorpitten, ik ben in ieder geval ermee begonnen.

Kerstsok 3 is nu ook af, waar ik in januari dit werkje oppakte, is het keurig op tijd voor Kerst af gekomen. Ik heb niet zoveel met de kerstman, maar dit plaatje vond ik wel heel mooi.

Om nog even in de kerstsfeer te blijven maakte ik dit leuke miniquiltje naar een patroon van Ellen. Weer een leuke aanvulling voor de voorraad kerstspulletjes, ons huis wordt elk jaar gezelliger. 

Weer even uit de kerstsfeer: Londen, Zuid-Engeland, onze heerlijke zomervakantie. Drie weken reisden we van Cornwall naar Kent. Het was geweldig om al die mooie plaatsen te zien en terug op de camping weer even van wat quiltsteekjes te kunnen genieten.

 De sterrenquilt voor oudste zoon begint serieuzere vormen aan te nemen. Nu eindelijk duidelijk is wat het nu echt worden moet, kan ik hier rustig mee verder. Dit zit nu aan elkaar vast, maar er liggen nog veel meer donkere sterrenblokjes klaar om aan deze top vastgezet te worden. Eigenlijk wil ik deze quilt ook graag voor de komende winter afhebben, oudste zoon is serieus uit zijn huisjesquilt gegroeid en pikt nu telkens manliefs quilt in. Af en toe is hier echt een quiltoorlog.


Mijn Dear Jane, een project dat best weleens tien jaar kan duren, maar dat is niet erg. Ik geniet van de blokjes, maar vind het soms ook wel erg gepriegel en dan pak ik weer wat anders. Het komt ooit wel af, echt waar!

Goede voornemens voor dit jaar?
Eeeehhh....
- de AWS doorpitten
- de top voor Starry starry night afmaken en doorpitten (quilt voor oudste zoon)
- kerstsok voor mezelf
- en alles wat er verder ter tafel komt. Ik vermaak me wel! Ik wens jullie minstens zo veel plezier bij jullie plannen en lees graag mee!

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je veel gedaan afgelopen jaar. Veel plezier bij het verwezenlijken van jouw goede voornemens voor het komende jaar. Het gaat je vast lukken. Mijn goede voornemen op quiltgebied: meer quilts maken :-)
    Grtn Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such beautiful quilts. It's lovely to see you went to London.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.