dinsdag 12 augustus 2008

Nature's home Afghan


Ik heb me toch laten verleiden... Ik had me zo voorgenomen dat ik echt genoeg in mijn borduurla had liggen... en dat is ook zo, dus dat ik eerst dingen af zou maken voordat ik ergens anders aan zou beginnen. Ik vond die Afghan van het SAL-borduurclubje al zo mooi, maar ik zou hem toch maar niet gaan borduren. Want ik heb nog zoveel en dat vind ik ook nog zo mooi. Maar ik ben dus toch overstag. Zaterdag heb ik de afghan van Sanderijn in real life gezien. En hij was mooi!!! Toen nog een nachtje erover geslapen en zondag wist ik het wel: ik ga hem ook maken!

Dus maandag naar de handwerkwinkel. Voor een dichte deur, tuurlijk: maandag. Dus dinsdag met Quintijn weer naar de handwerkwinkel. Stof uitzoeken was best moeilijk. Ik had gezien dat Sanderijn het op telstof deed, i.p.v. aida en daar valt veel voor te zeggen, je ziet namelijk nog heel veel van de stof en dan is aida gewoon minder mooi. Maar binnen de telstof heb je nog honderd en één soorten en kleuren. Ik heb uiteindelijk voor witte, elfdraads jobelan gekozen, een mooie regelmatige stof. Het liefst had ik cremekleurig gehad, maar dat had de winkel niet.

Nu ben ik aan het omslingeren en daarna kan ik de rand gaan borduren. Leuk!!!

3 opmerkingen:

 1. hallo sjoukje
  mijn naan is ingrid en woon in belgie ik borduur al sinds mijn 14 de en ben ondertussen al 40 geworden en al heel wat werkjes rijker ook ik heb me laten verleiden door de natures home afghan ik kwam heel toevallig op een website en zag het daar het was voor mij heel nieuw want ik heb hem hier in belgie nog niet gezien laat staan dat we het kunnen krijgen ik heb hem dan ook onmiddelijk besteld bij naald en draad en vandaag is mijn pakje aangekomen ben jij er ondertussen al aan begonnen
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ingrid,

  Ik ben inmiddels al een heel stuk verder, ik ben bezig met het 26e blok. Als je op mijn blog links 'afghan' aanklikt, zie je allemaal berichten en foto's van de afghan. Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOI SJOUKJE

  SORRY DAT IK NU PAS TERUG REAGEER MAAR IK HEB WEGENS EEN VERHUIS EVEN GEEN INTERNET GEHAD MAAR WE ZIJN TERUG JOEPIE
  IK BEN OOK NAAR JE AFGHAN GAAN KIJKEN HIJ GAAT WEL VOORUIT HOOR IK HEB HET STOF ERVOOR IN DE KAST LIGGEN MAAR IK VIND HET EIGENLIJK MOOIER OP DE MANIER HOE JIJ HEM HEBT GEMAAKT ZOU JE MIJ WILLEN ZEGGEN OP WELK STOF JE HEM HEBT GEMAAKT EN HOE JE DE RUITJES MAAKT ALVAST ERG DANK
  GROETJES INGRID
  PS BEN WEL BLIJ MET JE REACTIE

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.