vrijdag 27 maart 2009

Oz weer

Ik ben weer verder aan het werken aan "The Wizard of Oz" en ik begin er lol in te krijgen. Er is nu ook al wat meer in te zien. Je ziet een heksje achter de boom en ook de boomstam staat er gedeeltelijk op, je ziet ook de glimlach van de boom en het begin van zijn neus.
Ik heb er voor gekozen om met 1 draadje op 18 count aida te borduren en dit geeft een lichte bedekking. Het is mooier dan het op de foto lijkt, moet ik zeggen, het geeft een heel teer effect. 2 draadjes op 18 count vind ik erg propperig en ook niet fijn borduren, dus vandaar mijn keuze.

I started on 'The Wizard of Oz' again and I'm going to like it. There's already something more to see. There's a little witch behind the tree and the tree already has his smile and partly his nose.
I chose to work with one thread on 18 count aida, and it causes a light covering. It's better than it looks on the picture, I must say, it looks very fragile. I don't like stitching with 2 threads on 18 count, it's too tight, that's why I chose this.

2 opmerkingen:

 1. Hele mooie vorderingen hoor en leuk dat je er terug plezier aan beleeft. Ik vind het een prachtig design en kijk al uit naar de vorderingen ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sjoukje,

  Ik las net op het HAED blog dat je opnieuw gaat beginnen. Het is misschien wel beter om met 2 draadjes te werken. Ik denk dat de details ook beter zullen uitkomen. En goed om in een andere hoek te beginnen ook. Zo heb je niet het gevoel dat je volledig opnieuw begint.

  Ik kijk al uit naar de vorderingen ervan.

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.