dinsdag 14 april 2009

Afghan Blok 14Met veel pauzes heb ik ook eindelijk dit blok van de afghan geborduurd. Dat ik niet in één keer door geborduurd heb, ligt niet aan de afghan, maar aan mijn verslaving aan mijn pas gestarte HAED. Het is zó leuk om dat te zien groeien! Maar de afghan blijft ook heel mooi, dus ik heb ook met veel plezier aan dit blok gewerkt. De tekst op het bordje heb ik met twee draadjes geborduurd i.p.v. met één, omdat de tekst zo veel beter leesbaar is.
Het volgende blok bestaat uit een vogeltje, dus dat moet ik ook in april nog wel kunnen borduren. Dan ben ik voor de volgende maand tenminste weer bij (want dat was een goed voornemen!)

With a lot of breaks I finally stitched this block of the afghan. I couldn't blame the afhan for the breaks, it's just my addiction for my recently started HAED. It's so much fun to watch it grow! But the afghan is still really beautiful, so I stitch this block with a lot of pleasure too. I stitched the text on the banner with two threads instead of one, because is text is better readable this way.
The next block is a little bird, so I should be able to finish it in April. Then I will be on track next month (and that was a good intention for 2009!)


4 opmerkingen:

  1. Dit ontwerp vind ik echt zooooooooo prachtig, iedere keer zit ik er weer met verliefde ogen naar te kijken. Wat een mooi werk zeg !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is echt heel mooi aan het worden die afghan en ik ken het probleem ook. Ben ook helemaal verslaafd aan mijn HAED en al mijn andere werkjes blijven ook maar liggen ;) Het is inderdaad heel leuk om die HAED te zien groeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je werk prachtig, ik kom zeker terug kijken om te zien hoe het met de wizard of oz gaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.