zaterdag 16 januari 2010

Opnieuw de herder

De afgelopen week heb ik steeds aan 'Lost no more' geborduurd en ik heb de boom nu af. Tussen het gebladerte moeten nog wel wat steekjes, maar dat is achtergrond, dus dat borduur ik dan mee. Het zal nu heel snel gaan, want de rest bestaat alleen nog maar uit halve steekjes. En natuurlijk de stiksteken... Toch kijk ik daar op een rare manier ook wel weer naar uit.

De foto is een beetje vaag omdat ik te laat in de gaten had dat de lens vies was. Quintijn had weer eens met mijn fototoestel gespeeld, er stond ook erg veel foto's op die ik niet gemaakt had (ik was juist het fotomodel, hoewel Quintijn er geen verstand van heeft uit welke hoek je een foto het beste kunt maken...).

5 opmerkingen:

 1. hoi, die site is www.handwerkpost.com. Daar staan de strengetjes heel goedkoop. voor Europa zijn verzendkosten 10 euro voor nederland 7 euro. komt nog altijd goedkoper uit, zeker voor een HEAD. bij ons kosten de strengetjes ong 1,65 euro. veel te duur dus. maar ik vond die site en sprong een gat in de lucht!
  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze echt helemaal te gek , prachtig dessin ! Nog even doorbijten en hij is klaar . Het wordt een prachtstuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij wordt echt heel heel erg mooi. Veel plezier met borduren met het laatste stukje.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.