zondag 1 januari 2012

Een creatief 2012!

Een gelukkig en creatief 2012 voor jullie allemaal! Ik hoop dat je ontspanning en plezier in je creatieve uitspattingen vindt en dat je de tijd vindt om te maken wat je graag wilt maken.

2011 was het jaar waarin ik het quilten echt ontdekte. In 2010 had ik al wat gesnuffeld aan de lapjes, maar pas in januari 2011 kwam ik voor het eerst in het Quiltkabinet en leerde ik wat meer over wat nu wel mijn grootste hobby is geworden. Ik heb al drie kleine quiltjes gemaakt en ben mijn vaders quilt, die ik Heits Quilt noem, aan het doorpitten en mijn eigen Eerste Sampler ben ik in elkaar aan het zetten. Voorlopig ben ik nog niet van het doorpitten af, maar met mijn Sampler heb ik wat minder haast.

Projecten voor 2012?
Ik ga met twee quilts starten, omdat ik de afwisseling leuk vind. De eerste quilt wordt een huisjesquilt, maar wel wat anders dan zo'n 1000 quiltsters over de hele wereld vanaf deze dag starten. Ik vertel er in een volgend blogbericht over.
De tweede wordt Sylvia's Bridal Sampler (SBS). Niet echt origineel, want die quilt is al ontzettend veel gemaakt, maar wel erg leuk. Ik houd erg van samplers, vanwege de afwisseling. Maar veel samplers worden al best wel moeilijk, en volgens mij valt deze mee, hoewel het wel ongelofelijk veel werk is, natuurlijk. Maar daar ben ik nog nooit voor teruggeschrokken.

Ik verwacht de huisjesquilt ook dit jaar af te kunnen ronden, de SBS natuurlijk niet, maar dat is ook gewoon een meerjarenproject.

En dan wil ik natuurlijk ook wel graag nog wat borduren, want dat vind ik ook ontzettend leuk. Dit jaar wil ik heel graag de afghan afmaken, eindelijk een keer. De kerstsok voor mijn man moet af, en dan het het liefst nog één, maar dan ben ik wel weer heel ambitieus. Maar genoeg plannen dus, genoeg lapjes en draadjes. En daar word ik nu blij van!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.