maandag 20 augustus 2012

Sjoukjes Eerste Sampler

Zoals beloofd een foto van mijn affo, de eerste quilt die bij mij blijft wonen. Sjoukjes Eerste Sampler heb ik (haar?) gedoopt, want er gaan nog vele samplers volgen, want dat is gewoon wat ik leuk vind.
De quilt is wel vierkant, ook al lijkt dat op de foto misschien net wat anders. Ik had de bovenrand vastgespeld op de schutting en dat kreeg ik met de onderrand niet voor elkaar. Dus die hangt iets meer in elkaar. De quilt is 1,48m in het vierkant en dat is de perfecte maat voor een quilt waar je onder op de bank lekker onder kunt kruipen. Dante heeft dat al gedaan. Niet omdat hij het koud had, dat krijg je niet voor elkaar in deze hittegolf, maar omdat hij anders opgevreten werd door de muggen. Muggen prikken overigens zo door een canvas tuinstoel heen. Gisteravond had ik ineens vier muggenbeten op mijn billen. Terwijl ik de hele avond gezeten had en bovendien toch ook kleren aanhad. Ondanks de warmte, ja.

Maar hier dus mijn affo. En nu in de versnelling met Sylvia's Brdal Sampler!

6 opmerkingen:

 1. Leuk!! Ik ben -in deze hitte- bezig om mijn lesquilt te quilten (ook een sampler). Met de hand. Brrr. Maar ik vertel mezelf dat ik echt heus bijna klaar ben.

  Denk dat ik nooit geduld genoeg ga hebben om een heleboel dezelfde blokken te maken... beetje kleine spanningsboog denk ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat istie mooi!!! Mooie kleuren heb je gebruikt. Wij hebben hier ook veel van die aggressieve muggen die je de hele nacht wakker houden. Maar ja als het regent zijn we ook niet blij.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Der Sampler ist super geworden.
  LG Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Der Quilt ist wunderschön.
  Auch ganz toll gequitet.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is gewoon buitengewoon mooi, wat een beauty. Prachtig gemaakt.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.