zondag 14 oktober 2012

56. Album 2

Inspiratieloze naam voor een blokje, maar het is wel leuk. Deze combinatie van stofjes heeft mijn moeder ook in haar blokken zitten en dan nog wel in het eerste blokje, dat qua opzet erg lijkt op dit blokje. Grappig.

Vanavond zit ik al de hele tijd sashings te naaien. Doordat ze op waren, heb ik de hele tijd alleen maar blokjes genaaid, maar ze dus niet aan elkaar gezet. En dat moet toch een keer gebeuren. Dit is bovendien een simpel werkje met weinig kans op vergissingen en dat komt nu wel goed uit. Ik voel me alsof mijn hoofd vol met watten zit en ik heb het afwisselend warm en koud. Helemaal niet fit dus en ik zit nu lekker onder mijneerste quilt weggekropen op de bank. Morgen toch maar gewoon aan het werk, ik ga het in ieder geval proberen. 's Avonds heb ik ook nog een vergadering waar ik bij moet zijn, dinsdag geldt precies hetzelfde. Dus de eerste dagen kom ik niet echt aan rust toe. Zo meteen maar niet te laat gaan slapen, maar nu est nog een blokje aan de rij vastzetten. Welterusten voor straks!

3 opmerkingen:

 1. Sashings aanzetten is niet het leukste werkje, maar het maakt wel je quilt! En beterschap toegewenst! Groetjes, Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blokjes heb je de afgelopen tijd gemaakt.
  Beterschap, hopelijk voel je je snel weer wat beter.
  Groetjes,

  Jetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sashings maken het wel een mooi geheel !
  Leuk blok weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.