zaterdag 12 oktober 2013

Blokjes tellen

Ik had nog een voornemen voor dit jaar, namelijk het afmaken van mijn Sylvia's Bridal Sampler. De top dan.en da's nog steeds goed mogelijk, maar dan moet ik die wel weer eens oppakken.
Nadat ik vanochtend als een wervelwind door het huis heen was gegaan en met Quintijn naar zwemles was geweest, zeeg ik 's middags op de bank ineen. De energie was op. 

Al ruim een week voel ik me niet fit. Zo'n virusje dat maar blijft hangen, maar me net niet zo ziek maakt dat ik in bed kruip. Donderdag vroeg ik me op school ook al af hoe ik zes lesuren achter elkaar ging geven, maar dat is met wat creativiteit toch nog gelukt en ik was er ook nog best wel tevreden over.
Maar nu toch echt even moe, ziek, zwak en misselijk. Nou ja, niet echt misselijk, wel buikpijn. 

Helemaal nietsdoen is echter niets voor mij, dan moet het virus nog een tikkie harder toeslaan. Dus op de bank, onder een quilt, heb ik mijn stoffenvoorraad opnieuw geordend, alles weer netjes opgevouwen. En daarna heb ik de blokjes van de laatste rij van de SBS gepakt. Ze hadden nog niet allemaal een sashing en ze moesten ook nog aan elkaar. En daar ben ik nu dus maar mee bezig. 
120 stuks zijn het al, in het totaal. Ben steeds blijer met het geheel en zie deze quilt al graag op ons bed liggen. Maar dan zijn we een klosje quiltgaren verder! 

Een goed weekend voor iedereen!

10 opmerkingen:

 1. Ook mijn wens om nog eens die quilt te maken. Ik ben nog niet eens begonnen, sterker nog ik heb het patroon niet eens. Eerst een paar UFO'S afmaken en wellicht dan????
  Beterschap!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap en heel veel plezier nog met je SBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap, ik hoop dat je snel weer opknapt. Wat ben je al ver met de SBS, veel plezier ermee en een fijn weekend nog! Groetjes,
  Jetta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap. Wat is stoffen aaien toch een heerlijk medicijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel voor de beterschapswensen en voor de complimentjes! Beide doen me goed. Jammer genoeg ben ik nog niet echt opgeknapt... Nog maar wat meer stofjes aaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap gewenst en wat geweldig dat je alle blokken afhebt. Een hele prestatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Guusje, ik zie dat ik onhandig geformuleerd heb in mijn stukje, ik bedoelde de laatste rij die ik gemaakt had, dat is voor de quilt de twee na laatste rij. Dus nog twintig blokjes te gaan!

   Verwijderen
 7. Alles sehr schöne Blöcke.
  LG Grit

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.