zondag 23 maart 2014

Ik leef nog wel!


Time flies when you're having fun! Ja, maar ook als je het gewoon best wel erg druk hebt. Beide is bij mij nu het geval. Ik heb het hartstikke druk, maar ik geniet er wel van! Druk op school, want het schoolexamen van de examenklassen wordt bijna afgesloten en dat betekent voor een docent Nederlands mondelingen, mondelingen, mondelingen en nog eens mondelingen. Wat overigens vaak wel heel leuke gesprekken zijn. Maar het legt een enorme claim op je agenda, want de meeste afspraken maak ik buiten de lessen om.
Maar ik heb het ook heerlijk druk met al mijn lapjes. Dit blok dat hierboven staat, is een onderdeel van Pi and Square, mijn secret project.

Ook dit blok, met daarop de stelling van Pythagoras, hoort erbij. Dit is geen blok dat ik zomaar rond moet laten slingeren: ik denk dat zelfs mijn manlief dan wat in de gaten krijgt. Ik heb de letters erop geborduurd. Ik had nog nooit zo'n vulsteek gedaan, maar het werkt goed!

Het volgende blok is een Dresden Plate. Die heb ik ook gemaakt voor Sylvia's Bridal Sampler en die vond ik zo leuk! Daar waren de rondingen van de partjes wat sterker, maar ook zo vind ik 'm leuk gelukt!

En tot slot mijn bloemenmand. Het is moeilijk om dit gevaarte goed op de foto te krijgen. Ook nu ben ik weer niet echt tevreden. Ik ga een keer een fotosessie speciaal voor dit middenblok doen. Eens kijken of het dan eens lukt...

Nu eerst maar eens een toets nakijken en daarna genieten van de zondagmiddag. Vorige week heb ik praktisch het hele weekend gequilt. Mijn moeder en ik waren zaterdag naar quiltclub en op zondag was ze er ook nog omdat we maandag oppas voor de jongens nodig hadden. Zonde om dan heen en weer te gaan rijden. We hebben genoten van de vele quilttijd en van elkaar. Maar niet elk weekend kan zo'n weekend zijn. Nu moet er ook gewoon weer werk gebeuren, want morgen is het alweer maandag! (Nog een dikke drie maanden, daarna weer vakantie!!! Jeeeh!)

3 opmerkingen:

  1. Ook al aan het aftellen lees ik. Je geheime project wordt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het wordt heel mooi maar ik mis jouw nieuwste project. Dat moet zeker nog wat groeien voor er foto's komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.