maandag 26 mei 2014

Zonnige zondagmiddag

Terwijl de regen in stromen tegen de ramen klettert, de waterbaan van de jongens in de tuin overstroomt en de trampoline meer aan een raar pierenbadje doet denken, denk ik maar gewoon terug aan de zonnige zondagmiddag. Gisteren heb ik even rustpauze ingebouwd en me de hele middag lekker alleen maar met lapjes bezig gehouden. De kinderen hadden af en toe even wat feedback op hun gedrag nodig, maar voor de rest waren die lekker bezig op de trampoline of met de waterbaan. Het was heerlijk in de achtertuin. Lekker in het zonnetje maakte ik eerst het bovenstaande blok af en zette er daarna sashings omheen.

Ook het vlinderblok kreeg eerst een strijkbeurt en daarna een sashing. Ziet er direct nog leuker uit. In dit blok komen trouwens weer leuk de ronde vormen naar voren die ik graag in de Pi Quilt wil hebben, het is tenslotte ook de Pi die in de formule voor cirkels gebruikt wordt!

Het is bijna 9 uur: snel op de bank met m'n lapjes en een aflevering van The 4400. Wat vind ik Netflix toch leuk; er is altijd wat te kijken.

4 opmerkingen:

  1. Het bovenste blokje vind ik al helemaal leuk.
    En ohhhh het onderste blokje die vind ik super.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt erg mooie blokken gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.