woensdag 29 maart 2017

Draadjes

Waar bij mij thuis meestal wel iets van rafeltjes te bespeuren zijn, rafeltjes van lapjes, liggen die er nu niet. Als er al iets te vinden is, zijn het afgeknipte stukjes dmc, maar zelfs die komen allemaal in een bakje, keurig alles opruimen.
Zodra ik het druk heb of wat gespannen ben, quilt ik niet meer maar ga ik borduren. Heel raar, maar ik heb het nu al veel vaker bij mezelf gemerkt. Druk heb ik het zeker, iets gespannen ben ik ook. We hebben ons huis te koop staan. Het leuke rijtjeshuis waar we nu 11 jaar met veel plezier en liefde gewoond hebben, staat te koop. We willen graag naar een huis wat meer op de ruimte, met meer tuin, met meer ruimte om het huis.

Een huis dat te koop staat, is spannend maar ook inspannend. Ik merk dat het me bezig houdt, zowel in mijn hoofd als in het opruimen en schoonhouden. Vorige week zijn de foto's gemaakt, deze week al twee keer bezichtiging. Natuurlijk op maandag en op vrijdag, kan ik twee keer zwaar aan de poets. Maar wie weet is het snel raak. Hoe zeer ik ook van het huishouden geniet (not!), ik vind het  nog veel fijner als ik mijn dmc-draadjes en rafeltjes zonder meer lekker laat slingeren.
Ik houd jullie op de hoogte!

2 opmerkingen:

  1. Zeker spannend! Succes met alles hoor :0))
    Dat het maar niet te lang duurt :0)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O meidje, we hebben het net allemaal zelf meegemaakt. En zoals je zegt, bij iedere bezichtiging moet je jouw huis weer spic en san hebben. Heel veel succes met de verkoop. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.