zondag 7 september 2008

Afghan blok 4


En er zit alweer een blok aan, het gaat razendsnel met die takken. Ik ben nu bezig met het vijfde blok, ook alweer halverwege en de rand voor het zesde blok zit er alweer voor de helft op.

Ik mag van Quintijn namelijk wel aan de rand borduren, als hij beneden is. Dan heb ik namelijk geen doos met allemaal bobbins dmc naast me staan. En geen leuke papieren met patronen, waarmee mama zo lekker paniekerig doet als Quintijn eraan trekt. Dus rand borduren is veilig. Misschien dat er wel een keer een vlek achterblijft doordat Quintijn met plakkerige handjes toch regelmatig even komt kijken hoe het ermee staat. Maar dat geeft niet. Het is allemaal wasbaar, en na drie jaar borduren, wat het toch wel gaat worden, is de lap sowieso weleens toe aan een wasbeurt.


Na dit blok het eerste vogelhuisje. Ik kijk er naar uit wat meer kleur te borduren!

4 opmerkingen:

 1. hallo,
  je afghan ziet er al heel leuk uit, ik kijk al uit naar je volgende blokje!
  groeten Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo zeg wat is deze groot, ben benieuwd naar het resultaat.
  Groetjes Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gisteren aan het 6e blok begonnen. Heerlijk na al die takken (ik zal niet beweren dat het takkenwerk was, maar steeds dezelfde kleur ging me wel een kleine beetje vervelen) en na het vogelhuisje een vogeltje. Ik heb er zin in!

  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag op de club dat je deel vijf inmiddels ook al af hebt. Je bent echt met een inhaalslag bezig hè! Het ziet er goed uit hoor. Ik vind de rand die je maakt ook erg mooi. Op naar het vogelhuisje!
  Groeten Sanderijn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.