zaterdag 13 september 2008

Cadeautjes ingeslagen

Ik ben weer even aan het internetshoppen geweest. Was natuurlijk niet nodig, ik heb nog ontzettend veel borduurspul liggen. -Ben soms trouwens ook wel nieuwsgierig naar de totale waarde van wat ik heb liggen. Zou ik rijk zijn geweest als ik het niet allemaal gekocht had?- Maar ik heb bedacht dat ik voor de verjaardagen van twee vriendinnen van mij (beide begin december) een cadeautje wilde borduren. Ik kan het hier veilig kwijt, want ze lezen deze blog toch niet en ik ben zo enthousiast dat ik het toch wel even zeggen wil!


Voor de één heb ik 'Verliefde poesjes' van Pako gekocht. Zij heeft twee katjes en ik vind het plaatje eigenlijk ook wel passen bij hoe zij met haar vriend is.
Voor de andere vriendin heb ik 'No late knight snacking'. Zij is helemaal gek van draken en ik vond dit plaatje wel humoristisch. De draak wordt in mijn versie paars, want dat vindt zij erg mooi.
En dan als laatste een cadeautje voor mezelf. Ik was al een tijdje op zoek naar dit borduurwerkje, "My stash is full of treasures, now all I need is time." Het heeft de tekst die ik ook als ondertitel voor mijn blog heb. En het is zo herkenbaar: ik heb een voorraad waarmee ik nog wel honderd jaar vooruit kan, ben ik bang. Vooral qua patronen dan. En dan ben ik nog niet eens echt erg. Ik ken genoeg vrouwen die wel twintig patronen van HAED op de computer hebben staan. Dan ben je echt de rest van je leven wel zoet.
Ik had gisteren ook een klein jubileum te vieren... :) Ik werkte toen een maand aan de afghan. En ik heb er al vijf en een half blok opstaan! Ik ben best trots op mezelf!!!

4 opmerkingen:

 1. Oh, ze zijn alle drie erg leuk. De posjes vind ik natuurlijk heel lief, en de treasure draak is mooi! Mara de leukste vind ik toch de andere draak! Ik kan een goede woordgrap altijd wel waarderen. Als je er klaar mee bent, zou ik het patroon dan mogen kopieren? Dit vind ik ook wel wat voor Jos!

  Groetjes Sanderijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor :D. Die katjes heb ik al gemaakt en die andere twee staan ook op mijn wenslijstje!

  Ennuh... mensen die maar 20 HAED patronen hebben liggen??
  Ik ken mensen die er wel 100 hebben ;).

  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die draken zijn leuk, mijn zoontje vind draken helemaal geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een vraagje ; waar heb je deze pakketjes gekocht ?
  ik zoek me suf maar kan ze nergens vinden.........

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.