zondag 18 januari 2009

Lilly WIP

Hier dan de beloofde foto van Lilly, zoals ik dit werkje maar even afkort. Het is leuk borduren omdat er steeds weer iets zichtbaars verandert op de stof. Er zit ook glinsterdraad in, van Kreinik, en dit vind ik fantastisch spul. Het zit op een klosje en je hoeft het niet te splitsen. En het breekt niet, je kunt het gewoon borduren, zoals je anders ook borduurt!
Op het moment wissel ik Leap froggie en Lilly met elkaar af. In februari ga ik eerst weer het blok van de afghan doen en daarna heb ik tijd voor Lost no more. Dan zie ik Leap froggie in maart weer terug. Plannen, anders haal ik al mijn plannen niet!

5 opmerkingen:

 1. Jeetje, je ben al weer een heel eind gevorderd zeg, het wordt wel erg mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er ook weer heel mooi uit hoor! Ik vrees dat ik ook ga moeten plannen, want ik wil ook weer teveel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan zien dat er wel wat confettisteekjes inzitten, maar het resultaat mag er zijn. Wel wat donkerder dan het plaatje, of ligt dat aan de foto?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sjoukje,

  Ik vind het ook altijd een plezier om naar je blogje te kijken. Ik geef je daarom ook een award, ga maar eens naar mijn blogje kijken.

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sjoukje,
  Deze wordt erg leuk! Ik vind er mooie kleurtjes in zitten!

  Ik ga mijn Boerderij denk ik op onze slaapkamer hangen. In een grote donkerhouten lijst. Ik hoop er niet zo heel lang meer over te doen ;-) ik denk dat ik ong. op de helft ben nu ;-)

  Groetjes en borduurze,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.