dinsdag 7 september 2010

Van alles

Dit was nou iets wat ik echt NODIG had. Ik was aan het quilten en ik had geen speldenkussentje. Dan heb je telkens dat losse bakje spelden naast je staan, met alle risico's van omvallen van dien. Dus ik heb een speldenkussentje voor mezelf gemaakt. Het is een
zogenaamde patchwork ster, maar dan geborduurd. Vond ik wel humor, mijn handwerkerijen door elkaar. Er zit een knoeperd van een telfout in, waardoor het kussentje rechthoekig in plaats van vierkant is. Maar niemand die het ziet, toch?

Eens een kaartje geborduurd, had ik nog niet eerder gedaan. Het leek me altijd zo'n klus om een borduurtje tussen karton te plakken, dat kon nooit mooi worden. Maar ik heb hier het lapje gewoon gerafeld en op de kaart geplakt, met Pritt. Het zit prima vast. Deze kaart is voor Babette die net 1 jaar geworden is, een pop met de letter B.

4 opmerkingen:

 1. Wat een schattig speldekussen en een leuk kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk kaartje!
  En ook een mooi speldenkussentje, dat heb je snel gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moet ik ook hebben, zo'n speldenkussen. Wat een gezeur is dat altijd, zo'n bakje spelden. Het valt ook wel eens..... en als ik ze per ongelijk laat liggen vind Lizzy het erg leuk om er mee te spelen. En dan vallen ze dus ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk speldenkussen! Ik moet er nodig weer eentje maken, het mijne is veuls te klein. Het kaartje is schattig!!!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.