dinsdag 20 december 2011

Kerstsok "A treasured wintertime"

Naast het doorpitten van mijn vaders quilt, borduur ik ook zo af en toe wat. En dan vind ik dit een heerlijk werkje, helemaal zo in die winterstemming. Ik krijg de kerstsok niet meer op tijd af, daar heb ik me inmiddels wel bij neergelegd, hoewel ik twee weken geleden nog heel ambitieus de naald en draad weer opgepakt had. Maar dan maar voor volgend jaar.
Op sommige blogs kijk ik in dit jaargetijde een beetje jaloers rond. Wat een leuke kerstspulletjes hebben die dames allemaal al gemaakt! Een kerstquiltje gaat hier ook nog wel een keer gemaakt worden. Maar allemaal geborduurde ornamentjes voor in de kerstboom hoeft dan weer niet. Het is leuk, maar ik houd ook gewoon erg van mijn mooie glazen ballen.
Maar ik bedenk altijd veel te laat dat ik ook iets voor kerst wil maken en dan is het alweer bijna zover. Volgend jaar maar eens in de zomer verzinnen, dan is het mooi op tijd klaar!

6 opmerkingen:

 1. Je kerstsok ziet er mooi uit, enne ik heb last van hetzelfde, tegen de tijd dat het bijna Kerst is bedenk ik wat ik allemaal had kunnen doen.
  Misschien lukt het nog wel eens.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn kerstsok is ook met een jaar vertraging aan de schouw komen te hangen. Beter laat dan nooit zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kerstsok wordt prachtig, heel mooi. En volgend jaar is het weer kerst hè, heb je dan een prachtige sok hangen.
  Fijne dagen, groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This picture look really beautiful.It related to Christmas celebrations.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sok wordt heel mooi! Ik volg je blog al een tijdje in stilte en vroeg mij al af of je nog borduurde. En ja, gelukkig nog wel!! Ik vind het dus erg leuk om hier weer iets over te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.