donderdag 20 september 2012

49. Queen Charlottes Crown

Donderdag 12.00 uur. En ik zit echt niet lekker te bloggen, hoor. Ik sta nu voor een klas, les te geven. Dit berichtje heb ik gisteren al getypt en gepland voor nu. Zodat er wat vaker een berichtje op m'n blog komt, ook al heb ik niet zo vaak gelegenheid om te bloggen.

Gisteren, woensdag, eigenlijk vandaag dus, was mijn vrije dag. Maar vrij is relatief, hoor. Zolang het huis nog niet zelfreinigend is, de kopjes en bordjes uit zichzelf weer schoon de kast inspringen en de was zelf schoon, gestreken en opgevouwen in keurige stapeltjes op de planken gaan liggen, is mijn woensdag vooral een kwestie van vrij gehaast het werk van een week in een dag zien te doen. Ach, ik zie het als een uitdaging. En af en toe heb ik dus werkontwijkend gedrag. Dan ga ik ineens een blogje typen. Of drie. Of vier. Ik denk dat er morgenmiddag, vanmiddag dus, om 16.00 uur nog een berichtje komt. Ik voel me haast helderziend. Kom je ook kijken?

2 opmerkingen:

  1. Ha, ik doe dat ook, vooruit bloggen. Ik maakte dinsdag drie blogjes, handig vind ik dat! Ik vind het prachtig wat je maakt, ik ben heel benieuwd naar het geheel straks!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.