zaterdag 28 september 2013

Kerst in september

Zaterdagmiddag. Het is vrij fris buiten, maar wel zonnig en de kinderen zijn al de hele dag buiten. Eerst waren ze voor het huis aan het spelen, waar ik ze vrij gemakkelijk in de gaten kon houden. Maar nu zijn ze achter het huis op een grasveld naast de school. Niet te zien vanuit huis en niet te horen. Ze zijn met twee vriendjes aan het spelen en hebben enorme lol. Af en toe loop ik de achtertuin uit, het steegje door om vanachter een struikje even naar de jongens te gluren. Want ik vind het maar moeilijk, dat loslaten. Maar het hoort erbij; ze worden groter.

Wat er nu dus ook bij hoort, is ineens een rustig huis op die zaterdagmiddag. En ik ben dus heerlijk met mijn lapjes aan het prutsen. De kerstster is sl uitgegroeid tot een kerstboom en nu ben ik de venstertjes erom heen aan het zetten. Het stofpakketje had voorzien in twee groene stoffen, maar het werd me toch allemaal net wat te groen, dus ik heb een beige en oudblauwe stof gekozen voor het venster. Volgens mij wordt het leuk! Het is lekker naaien, niet ingewikkeld, gewoon even relaxed. Nog maar een slokje van mijn 'balancing' thee (ze verzinnen wat tegenwoordig, maar lekker is het wel) en dan weer verder!

5 opmerkingen:

 1. dat is een heerlijke middag zo.
  geniet ervan!

  groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. loslaten blijft lastig...en dan is die van mij toch al 10 ;) leuke kerstboom! zelf ben ik ook al "gewoon" lekker bezig met de kerst, Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je boom wordt leuk. Zijn het nu raampjes wat je maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kerstprojectje is dit.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. piep staph voor stapje laat je ze los, niet makkelijk maar eens ze tot sterke volwassen zijn uitgegroeid ben je apetrots knufje

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.