maandag 24 februari 2014

Heerlijk weekend vol blaadjes

Ik heb een heerlijk weekend vol blaadjes achter de rug. Het was het weekend voor de voorjaarsvakantie, dus de druk van de maandag was er helemaal vanaf. Ik had geen werk voor school, het huishouden kon ook wel even wachten en de kinderen waren lief. Gistermiddag zijn we naar een natuurgebied geweest waar we lekker gewandeld hebben in het voorjaarszonnetje en voor de rest heb ik veel op de bank gezeten. Het ene naar het andere blaadje verscheen op de lap. Met kartonnetjes heb ik allerlei maten besjes gemaakt en die er daarna op gezet. Het lijkt al heel wat! Nu wil ik de mand erop gaan maken, het eerste gedeelte dan, dan houd ik ook nog wat leuke blaadjes over voor daarna.
Ik wens jullie allemaal een fijne week! Voor ons gaat het dat wel worden: vanmiddag met de kinderen, en later in de week nog met de trein naar het Spoorwegmuseum. Wordt vast allemaal heel gezellig! En tussendoor lekker veel quilten. Dan ben ik best heel gelukkig!

4 opmerkingen:

 1. Ook hier een weekje zonder op de klok te hoeven letten.
  Heerlijk relaxen dus.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kleurig en fleurig gezicht. Hoe gaat het met het mandje ? Hier ook af en toe met de lapjes bezig. Vooral veel lapjes geknipt voor de kledingquilt.

  Liefs mama.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.