woensdag 15 april 2015

Kerstsok af!

Ik heb weer veel geborduurd de laatste tijd. Ik wilde die kerstsok voor oudste zoon nu echt afhebben en voor je het weet, is het alweer december! Maar ik moest de stiksteekjes nog. De stik stiksteekjes, want die vind ik echt niet leuk. Als ik gewoon de kruisjes mag volgen, ja, dan is het niet zo erg, maar bij Dimensions maakje altijd hele gekke lijnen. Lijnen die het geheel prachtig maken, maar gemakkelijk zijn ze niet, het is erg goed tellen en veel gepruts.
Maar de sneeuwpop is klaar, hoera! Ik vind hem hartstikke leuk en hij hangt nu lekker aan de muur, ook al is het voorjaar en geen december.

Deze heb ik ook gemaakt. Het is een kleurplaat uit 'Tijd voor kleur!' een kleurboek voor volwassenen van Denksport. Toen ik de Quiltmania kocht, zag ik deze ook liggen en de kleurplaten spraken me direct aan. Ik heb er al veel uit gekopieerd voor de jongens, maar ik heb nu besloten dat ik het boek voor mezelf houd, de jongens hebben al veel kleurboeken en ik vind het eigenlijk ook erg leuk. Het is ontspannend en je zet je gedachten volkomen op nul, ik ben alleen maar bezig met mooi binnen de lijntjes kleuren en nadenken over kleurencombi's. Helemaal geen rare extra hobby voor mij dus.

Het is druk op het werk, onaangenaam druk, maar het wordt wel weer beter. Nog even doorbikkelen, dan zijn de examenklassen klaar. Over twee weken zit ik in Londen, op schoolreis. Dat zijn toch wel de krenten in de pap, zin in. Weet iemand nog een leuke quiltwinkel in Londen? Ik heb als het goed is, af en toe ook vrije tijd! ;-)

3 opmerkingen:

  1. Hij is echt mooi geworden en ruim op tijd klaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is de kerstsok prachtig geworden en heerlijk he dat kleuren. Mooie plaat heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.