dinsdag 16 februari 2016

Is het al lente?!

Wat is het vandaag heerlijk weer! Bij het boodschappen doen vanochtend vroeg ben ik opzettelijk terug gaan lopen in plaats van gewoon op de fiets te stappen en terug te sjezen. Ik wilde wat langer genieten van die al best wel warme zonnestralen op mijn gezicht. Schijnt ook best gezond te zijn met de aanmaak van vitamine D en zo, maar bovenal ontzettend lekker. Ook in huis is het heerlijk, de ramen staan open om de frisse lucht ruimschoots baan te geven en eigenlijk word ik best actief van dit haast lenteweer. Bij het boodschappen doen zijn ook wat hyacintbollen meegekomen en een bakje narcissen, zodat op die manier ook de lente mee naar binnen is gekomen.

Mijn moeder kan elk moment arriveren - ik had haar eigenlijk al verwacht - en dan gaan we samen lunchen. Italiaanse bollen met mozzarella, tomaat en pesto en een drupje balsamicoazijn. Mjam! Ze komt oppassen, want ik moet vanmiddag en vanavond nog naar school voor de tienminutengesprekken met ouders. Ik vind die meestal wel gezellig, de meeste ouders zijn heel redelijk en het is fijn om even de thuiskant van de leerlingen te zien.
Ik dacht net even mijn moeder de straat in te zien rijden, maar dat was een soortgelijk autootje. Ze is al wel laat, we hadden om 12 uur afgesproken, dan heb ik meestal echt wel trek. Het is nu al 12.35 uur. Ik heb haar beide telefoonnummers al geprobeerd, er wordt niet opgenomen, wat de kans dat ze gewoon onderweg is vergroot.

Op de foto zie je de AWS met de volgende rij er weer aan, want blok 16 was het laatste blok van deze rij, dit is ook de langste diagonale rij. Je kunt dus nu de lengte en de breedte van de quilt zien.
't Wordt weer een grote. Heerlijk!

12.43: ze is er! We hadden om 13.00 uur afgesproken, ik vergiste me gewoon. Prima!

2 opmerkingen:

  1. Wat wordt je AWS prachtig! Heerlijk als je weer een rij aan kan zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via de AWS kwam ik op jouw blog en werd nieuwsgierig hoe jouw AWS er uit ziet. Mooi hoor met als hoofdkleur blauw!
    Ik heb hem ook gemaakt, alleen iets minder groot. Wij op onze Bee, maken/maakten hem met zijn drieën ieder voor zich. Leuk om al die verschillen te zien.Ik ben hem nu aan het door quilten. Succes met alle projecten.
    Groetjes Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.