zaterdag 5 maart 2016

Weer lekker verder!

Zeker nu die mooie randstof in huis is, blijft de Antique Wedding Sampler trekken. Dit blok begon ik twee weken geleden op cursus en ik maakte het gisteren af. De geappliqueerde bloemetjes in de hoeken hebben me nog meer dan een week gekost, dit was echt best wel gepriegel. De grote krans in het midden ging heel veel vlotter, alleen het appliqueren van de 'hartjes' kostte veel tijd. Ik heb direct de sashings erom heen gezet, aan drie kanten, want dit is het eerste blok van een nieuwe diagonale rij. En door met de volgende!

De kinderen zijn dit weekend uit logeren bij hun opa en oma in Noord-Groningen. Voor ons betekent dit een rustig weekendje en we gaan vanavond dan ook leuk met z'n tweeën uit eten. Even tijd voor elkaar!

4 opmerkingen:

  1. Een mooi blok weer met inderdaad lastige bloemetjes in de hoeken. Veel plezier vanavond; heerlijk om even tijd voor elkaar te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig blok is dit geworden en de randstof is er geweldig mooi bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is een mooi blokje geworden. Helemaal leuk, die roze hartjes in een cirkel. Hij wordt vast prachtig met de randstof. Ik krijg weer helemaal zin om met de mijne verder te gaan. Eens kijken of ik het patroon kan vinden. Grtjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.