donderdag 10 mei 2018

Making Waves 5

Blok 5

Zoals aangekondigd verschilt blok 5 qua kleuren niet van blok 3. Deze blokken vormen samen met blok 7 de lange diagonale lijn over het quiltje. Toch verschillen blok 3 en blok 5 wel van elkaar. Kunnen jullie het zien?

Blok 3
Foutje in blok 3. Uiteraard heb ik het losgehaald zodra ik het gezien had en op de juiste manier in elkaar gezet, dus nu verschillen de blokken alleen nog maar doordat het patroon van de stof per stukje weleens anders uitvalt.


Hemelvaart en terwijl de wielrenners voor ons huis in de regen langssjezen, merk ik dat de temperatuur in huis langzamerhand weer wat aangenamer wordt. Ik heb enorm genoten van de zomerse dagen, maar eigenlijk vind ik het net iets te warm. Vooral te warm om actief te zijn, dus ik heb vooral heerlijk geluierd de afgelopen twee dagen.
Nu wordt het weer wat lekkerder, dus ik doe mijn best om weer goed wat werk te verzetten in huis.

Uiteraard mag er ook gequilt en gelezen worden. In de afgelopen dagen heb ik meerdere boeken gelezen, 'Wees onzichtbaar' van Murat Isik las ik dinsdag uit, toen ik ook las dat hij maandag de Libris Literatuurprijs had gewonnen. Gisteren las ik een boek van Renate Dorrestein, 'Zeven soorten honger', als eerbetoon aan de vrijdag overleden schrijfster. Vandaag ben ik begonnen in 'En we noemen hem'. Er gaat weer flink wat Nederlandse literatuur doorheen, mooi, in de schoolweken zelf is er zo weinig ruimte voor in mijn hoofd, terwijl ik eigenlijk wel een beetje bij moet blijven.

Zo meteen ga ik de stof knippen voor blok 6. Jippie, wat zijn mijn hobby's leuk!

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige blokken worden het. Heerlijk hoor, wat extra leestijd.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.