zaterdag 11 oktober 2008

Afghan blok 8


Na een paar weekjes zwoegen zit ook dit vogelhuisje erop. Van veraf lijkt misschien alsof het dak maar een paar kleurtjes heeft, maar stiekem zijn het er heel veel. Ook het groen van de bloemetjes is niet gewoon 'groen', maar bestaat eigenlijk uit 13 tintjes dmc. Ik zal jullie niet vermoeien met de kleurnummers, maar het effect is er wel: het wordt mooi! Ik heb het volgende blok al van Jacqueline gekregen, dus ik kan direct verder. Het volgende blok is een heel mooi hangend vogelhuisje, een blok dat ook echt af is. Dat is met dit blok niet het geval. Nou ja, het blok is wel af, maar het eigenlijke vogelhuisje niet, want dit witte huisje is slechts de zolderverdieping van een heel vogelflatgebouw. De hele afghan wordt een soort folder voor eigentijds wonen voor vogels. Na blok 9 zijn we met blok 10 weer op de rand, dus dat wordt weer een stuk van de boom.

5 opmerkingen:

 1. Jaaaa, daar is hij dan. Wat een gedoe hè, dat dak. Gelukkig is blok 9 wat dat betreft veel beter te doen. Maar de bloemetjes en het groen blijven. En komen nog op heel veel blokken voor helaas. Maar het is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes met blok 9 die idd wel wat lekkerder borduurt. tja alleen die bloemetjes, maarja die maken het geheel wel weer mooier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, mooi, mooi. Ik blijf een beetje op blok 6 hangen. Gelukkig hebben we in december een inhaalmaand, dan hoop ik toch weer een beetje bij te borduren aan de afghan.

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. Veel kleuren maken een werk mooier, maar ook lastiger te borduren. Nu, het resultaat mag er zijn. Veel succes met de andere blokken.

  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat vogelhuisje toch zooooooooo schattig ! Ik heb toch al een vogelhuisjestic !! Dit kan er ook nog wel bij.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.