maandag 3 november 2008

Fish City

Zondag heb ik samen met mijn broer onze verjaardag gevierd. Hij is een week voor mij jarig, dus het is gemakkelijk combineren. Van hem kreeg ik het patroon 'Fish City' van Stoney Creek. Ik vind het een heel leuk patroon en het is heel eenvoudig borduren, dus erg leuk voor erbij. Jan Steven kreunde al: "Nee, niet nóg één..." Tja, verslaafd is verslaafd, toch? Geldt voor zijn sigaretten in ieder geval wel.
Ik ben nog even aan het nadenken op welke stof ik het wil gaan borduren. 16 count aida lijkt me mooi, qua formaat en ook qua borduren. Maar jobelan vind ik nu met die afghan ook erg prettig werken. Ik wacht er nog even mee.

5 opmerkingen:

 1. Nou, ik denk dat je beter aan borduren dan aan sigaretten verslaafd kunt zijn!
  Mooi patroon, lekker kleurig!
  Zelf borduur ik het liefst op aïda, want dat telt zo makkelijk.
  Ben benieuwd naar je eerste vordering.

  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, gelijk heb je hoor! Dit is beslist niet een hobby die slecht is voor de gezondheid... Sterker nog: het ontspant en maakt blij. En dan ben jij weer een leukere vrouw en moeder, hoe kan hij daar nou bezwaar tegen hebben!! Leuk patroon trouwens!

  Groetjes Sanderijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sjoukje,
  Het is een leuk kleurig patroon!! Borduurt vast lekker weg, en dan zie je de vissen snel verschijnen!
  En idd roken is als verslaving slecht en borduren is "helend" ontspannend,groetjes en succes met borduren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PS. ik moet als ik jouw blog aanklik altijd aan de Wizard of Oz denken (door Somewhere over the rainbow ;-)).. leuk ik zag op je blog dat je aan dat borduurpakket bent begonnen, mooi ziet het eruit als eindresultaat! Bij welk stuk ben je nu? Het zal vast mooi gedetailleerd worden! Ik ga dat borduurpakket ook in mijn gedachten houden, wie weet maak ik het ooit ook nog eens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heee, dat patroon staat ook op m'n wensenlijst. Het lijkt me namelijk een leuk werk voor op de kamer van m'n zoontje. Zelf borduur ik graag op even-weave, leuk dat iedereen zo z'n voorkeur heeft.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.