zaterdag 8 januari 2011

A treasured wintertime stocking

Dit is geen nieuw project, hoor, wees maar niet bang. Dit is een sok waaraan ik anderhalf jaar geleden al begonnen was. Het is toen op de UFO-stapel beland, omdat ik een telfout gemaakt had en ik had geen zin om alles weer uit te halen.
Dat heb ik vandaag toch gedaan en ik ben er weer mee bezig! Het lijkt me zo leuk om voor ieder van ons vieren een kerstsok te hebben, extra sfeervol zo tijdens Kerst.
Deze wordt voor Jan Steven, voor Quintijn heb ik er één met een sneeuwpop op het oog en voor Dante één met de kerstman. De laatste twee pakketten heb ik nog niet in huis, die moeten nog uit Amerika komen. Dat zijn natuurlijk wel nieuwe projecten, maar ach, ik mag mezelf ook wel een beetje verwennen nu ik thuis zit. Toch?

6 opmerkingen:

 1. Deze is prachtig, goed van je dat je er toch weer aan bezig bent.
  En jezelf af en toe verwennen is gewoon nodig, ik bn wel zeer nieuwsgierig naar je nieuwe aankopen en hoop ze snel hier te zien.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi patroon. Ik heb het onlangs als pakket voor een werk aan de muur gekocht. En jezelf verwennen mag, moet zelfs af en toe. En wat kun je dan beter kiezen dan fijne borduurspulletjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt wel een hele mooie ...heel gedetailleerd en vèèèl te mooi om op de UFO stapel te liggen :))) Gelijk heb je dat je er aan verder werkt ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelijk heb je hoor! Ik heb er net één voor onze zoon gemaakt en wil zeker ook nog een voor onze dochter maken. Je wensen houden toch? De sokken zijn zo leuk om te maken. Dit is ook wel een heel mooi patroon, super! Veel plezier ermee.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige sok! Zonde om het te laten liggen. Goed dus dat je er terug aan begonnen bent!
  Groetjs Tania

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.