maandag 3 januari 2011

Geel geler geelst

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar voor al mijn bloglezers! Ik hoop dat jullie een fantastisch jaar zullen hebben met veel borduurplezier. Ik hoop ook dat jullie mijn vorderingen blijven volgen, het is erg leuk om op deze manier een hobby met velen te delen!
Voor dit jaar heb ik niet echt goede voornemens. Het zou druk op kunnen leveren en dat moet ik nu vermijden. Ik heb de eerste periode echter wel veel tijd om te borduren, omdat ik met een burn-out thuis zit. Ik mag borduren op dokteradvies, het klinkt fantastisch, maar het liefst had ik gewoon nog les gegeven en alleen in de avonden geborduurd. Maar het is niet anders en daarom maak ik er maar het beste van: lekker veel borduren.

Het gele stenen pad staat erop! Vorige week was ik nog tot net onder de schoentjes van de vogelverschikker en nu staat het pad er helemaal op. Vooral het randje groen helemaal rechts vond ik erg leuk, omdat het even een afwisseling was tussen de wel 10 verschillende tinten geel. Maar het is niet allemaal geel wat je ziet, in de schaduwen zijn ook paars en rose verwerkt. Ik heb nu negen pagina's geborduurd en ik ben daarmee bijna op de helft van dit werk aangekomen. Nu borduur ik bovenaan weer verder aan de volgende pagina en dat is ook weer leuk, leuk anders.

12 opmerkingen:

 1. Wow wat wordt het mooi en er is zoveel te zien op het patroon. Doe rustig aan en veel sterkte de komende periode en lekker gaan borduren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor, dat je al zo veel hebt gedaan!
  en hopelijk is borduren het beste medicijn dat er is en ga je je snel weer beter voelen,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk borduuwerk; er is zoveel te zien. Borduren werkt voor mij heel rustgevend, ik hoop dat voor jou hetzelfde geldt. Op naar de volgende foto...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je goed gevorderd.Borduur maar lekker, het heeft mij ook geholpen,donderdag ga ik, na 7 maanden weer aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie Dorothy en haar vriendjes al lopen over dat gele klinkerpad. Het is een heel leuk werkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wouw wat word deze toch prachtig, veel plezier om er aan te werken, en hopelijk is het het beste medicijn.

  gr Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst sterkte en hou je maar aan het doktersadvies, rustig aan en doen wat je leuk vindt.
  Het is leuk om dit werk te zien groeien,succes ermee.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, maar je schiet goed op zeg! De reden dát je zo opschiet is natuurlijk minder leuk. Pas goed op jezelf, dat heb je waarschijnlijk te lang niet gedaan.

  Sterkte!
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaat goed met dit borduurwerk! Wordt mooi, hoor. Balen dat je het "verplicht" moet doen. Ik hoop dat je snel weer beter bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit wordt een schitterend borduurwerk. Heel veel sterkte toegewenst en ik hoop dat je je gauw weer beter voelt.
  Groeten,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooi, heel mooi !
  en het ziet meteen zo zonnig uit !

  beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit gaat vlug en borduren werkt echt heel ontspannend , je word er blij van ;) dus lekker verder doen aan dit schtterende werkstuk ! Trouwens heel mooi van kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.