zondag 18 maart 2012

10. Bachelor's Puzzle

Met dit blokje heb ik de eerste rij compleet. Ik heb overal al tussenbaantjes tussen gezet, maar nu heb ik ook nog boven de rij langs de tussenbanen met hoekblokjes gezet. Ik moet wel werken met hoekblokjes, omdat ik in mijn onervarenheid met de inch nog voor tussenbanen in de cm gekozen heb. Ik vond een inch bovendien ook net wat te breed. Maar hoekblokjes staan ook leuk en ik heb ze in rood/wit, zodat samen met het blauw van de tussenbanen de hoofdkleuren weer vertegenwoordigd zijn.


En hierbij dus een foto van de heel rij A. Hij is wat vaag, maar dat ligt aan het fototoestel, mijn zoontje had even daarvoor foto's gemaakt en ik had er niet bij stil gestaan de lens weer schoon te maken, waar hij natuurlijk toch met z'n vingetjes aan gezeten had. Maar je krijgt van deze foto in ieder geval een idee van hoe het werk er nu uitziet. Op naar rij B!

4 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! En je gaat goed vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gezicht al die blokken naast elkaar.
  Succes met de volgende.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke blokken! Ik maak ook SBS blokken met allerlei kleuren! Maar helaas, 't ligt al een tijdje stil....teveel andere dingen te doen die ook zo leuk zijn!!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.