woensdag 12 december 2012

Nog meer huizen

Een huisje van eigen ontwerp. Het idee voor het gras heb ik van het huizenblok dat ik voor mijn eerste quilt heb gemaakt. Misschien wordt hier nog een zonnetje op geappliceerd, maar dat kan altijd nog. Quintijn vindt de vogeltjes achter de ramen zo leuk. Ze pasten precies!
En dan nog een heel blauw huis, maar ik vind 'm erg leuk. Lekker speels, past wel in een quilt voor Quintijn. Er zijn nu acht huizen klaar, het middelste blok wordt ook een soort huis, maar dan anders. Vanavond maar weer aan verder werken. En daarna ga ik de blokken aan elkaar zetten met een dubbele sashing en ik denk dat ik daarna nog een rand met allemaal kleine vierkantjes erom heen doe om de quilt nog wat meer formaat te geven.

Nog anderhalve week dan is het quiltva... pardon, kèrstvakantie. Wat meer tijd voor mezelf. Heerlijk!

3 opmerkingen:

  1. Oei, ik zie pas op de foto dat ik een strook er verkeerd om tegenaan heb genaaid. De ramen komen nu tot aan de grond. Nog even denken of ik het nog uithaal of dat dit het huisje nog net iets bijzonderder maakt.

    Grit, on your blog there's a photo of your Sulky Village Quilt and I love it! I found the pattern and one day I will make that house quilt for my youngest son.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.