zaterdag 2 augustus 2014

Een randje om het mandje

Wat zijn dit zo heerlijke dagen! We zijn nu twee weken thuis, maar ook hier gaat de vakantie nog wel door. We zijn in huis wel veel bezig, zo heeft oudste zoon een volledig vernieuwde kamer gekregen met hoogslaper en bureau, nieuw behang, nieuwe vloerbedekking en nieuwe klerenkast. Gisteren hebben we de keuken op de kop gezet en daarbij de piano en de buffetkast van plaats laten wisselen en dat geeft opeens een ander beeld! Ook de schoonmaak gebeurt tussendoor: alle keukenkastjes zijn ook weer eens leeg geweest en schoongemaakt.
Maar tussendoor blijft er voldoende tijd over om eens een leuk fietstochtje te doen (en dan kom je er opnieuw achter dat Friesland een machtig mooie provincie is) of een dagje Centerparcs met kinderen en moeder. Beide was hartstikke leuk en erg actief. En daarnaast blijft er nog steeds tijd over om met mijn lapjes en draadjes te spelen. Het borduurwerk is nu af (bedankt voor alle leuke reacties!!!) en ik heb voor het wandkleed daarvan een mooie plek boven de piano in gedachten. Ik moet maar weer eens naar het Quiltkabinet voor de spullen die ik voor het wandkleed nog nodig heb.
En ik ben dus met de bloemenmand bezig en dit mandje heeft een randje gekregen, met handvaten. Maar nog niet optillen, hoor, want de bodem zit er nog niet in!
Vandaag weer lekker verder. Het wordt warm, dus dan moet je niet te veel in huis doen. Gewoon lekker rustig aan. Nog twee weken vakantie vieren en daarna wordt het leven weer een heel stuk drukker.
Fijn weekend iedereen!

4 opmerkingen:

 1. Lekker is dat zo kunne rommelen zonder naar het werk te moeten.... komt mij bekend voor ;-)
  Leuke mand !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt dit een mooi mandje aan het worden.
  Hier ook nog steeds alles op de vakantiestand. Hahaha...
  Jammer dat het stof en de was niet mee doen in deze vakantiestand.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met dit weer hoef je eigenlijk niet met vakantie, zeker niet als je in een mooie provincie woont. Je mandje is prachtig geworden.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal dat lekker zijn, alles weer eens onder handen genomen en toch een vakantiegevoel. Doe je goed. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.