vrijdag 15 mei 2015

Speldenkussentje

Er zijn grote projecten, heel grote projecten en kleine projecten. Dit was dus zo'n klein project. Ook erg leuk. En erg snel af, een avondje werk was dit.

Ik ga naar Engeland en ik neem mee... uiteraard mijn quiltspullen, want wie weet had ik nog wel in de bus een verloren moment dat ik wat steekjes maken kon. Maar ik wilde alles in een minibakje mee en mijn speldenkussen alleen vulde dat bakje al. Dus er moest een minispeldenkussentje komen. Ik had ooit bij iemand op de blog een foto van een speldenkussentje gezien, maar die kon ik niet meer vinden. Dan maar uit mijn hoofd wat proberen. 

5x5 cm is de maat van dit speldenkussentje en dan 2,5cm hoog. Er zit een omslag bij, die gevuld met wat quiltvulling een handig naaldenboekje vormt. Allemaal klein, zeker. Maar het voldoet! Alles wordt dichtgebonden met een mooi gevlochten koordje van DMC. 
In de bus naar Londen trok ik veel bekijks met mijn naald en draad. En de leerlingen vonden dit speldenkussentje zo schattig. Hoezo is quilten suf? Voor 43 leerlingen is het ineens best hip.

3 opmerkingen:

  1. Wat een snoepje. Het lijkt me super handig voor in een handtas.
    grtjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. That is such a sweet pincusion. So perfect for taking with you on your travels.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.