zondag 10 mei 2015

Long time no see!

Long time no see... zeker! Het was augustus 2010 toen ik voor het laatst blogde over en borduurde aan Train of Dreams. Ik vroeg me toen al af hoe lang het weer zou duren voordat ik het weer op zou pakken. Schandalig lang dus, bijna vijf jaar. Er kwam een andere hobby tussen, zo gezegd...
Maar zoals ik vorig jaar rond deze tijd van het jaar ook ineens een borduur-craving had (toen heb ik heel veel geborduurd aan de afghan), kwam die ook nu weer boven drijven. Het quilten doe ik ook nog steeds wel, maar het staat op een net iets lager pitje dan anders.
De kleuren zijn op deze foto wel erg warm, het is net iets neutraler in het echt, maar deze foto is in het zonlicht gemaakt.

Het was vandaag echt heerlijk weer, in de tuin was het ook echt lekker. Toch weerhield dat zoonlief niet van lekker lezen onder zijn quilt. Hij verslijt mijn Suskes en Wiskes (die ik al jarenlang spaar, ik heb er véél, ruim een meter in de boekenkast) soms haast letterlijk. 
Ik speel nog met wat ideeën voor een volgende quilt voor hem, hij groeit hier eigenlijk uit, hij groeit echt als kool, in de afgelopen maand zo'n twee schoenmaten! Maar ik ben reuzetrots op mijn lieverd, die dus zelfs in het zonnetje nog steeds dol is op zijn huisjesquilt.

Morgen start het CE, direct met Nederlands voor VWO. Dan krijg ik het weer erg druk, ik moet het werk voor twee klassen nakijken en daarna volgt nog de tweede correctie. Het is een vernieuwd examen, dus hoe het er precies uitziet, weet ik zelf ook nog niet. Erg spannend dus ook. Tussendoor gewoon nog wat therapeutisch quilten en borduren. En gelukkig is het donderdag alweer Hemelvaart!

2 opmerkingen:

  1. Prachtig hoor dat borduurwerk daar zitten heel waar borduuruurtjes in. Veel succes met het nakijken van de vernieuwde examens. Zonnige Groeten uit New Orleans, Alice

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.