zondag 30 augustus 2015

Nieuwe vrienden


Afscheid nemen doet pijn...
In een donker kastje liggen mijn paarse en lila blokjes van mijn Dear Jane met de loshangende sashings waar andere blokjes uitgerukt zijn, die wel mee mochten doen...

F7
Maar op mijn handwerkkastje, in het volle zicht, liggen mijn nieuwe vriendjes, de nieuwe blokjes die mee mogen doen, in het rood en in het bruin.

G6
Het zijn nu al heel leuke vriendjes. Dat bruine stofje liet zich prima tot het ieniemini sterretje omvormen en juist de donkere kleur zorgt voor een heerlijk contrast.

G7
Het rood van de asbak in het midden heeft datzelfde contrast. Zo vind ik het blokje eigenlijk nog leuker, terwijl ik ook erg hield van mijn lila centerpoint. 

G8
De echte ster is volgens mij deze. Wat een lol kun je hebben met fussy cutting! Ik zie nu pas de schaduwen die op de foto's te zien zijn. Ik heb ze in het zonnetje genomen, het is nog even een heerlijke dag. Nog even een paar uurtjes quilten in de tuin. Ik blijk tegelijkertijd langzaam te kunnen lezen in een ebook op m'n iPad, twee hobby's verenigd!
Morgen begint er weer een lange lesdag! (Autocorrectie blijft hier maar 'leesdag' van maken. Was dat maar zo!)

4 opmerkingen:

 1. Wat zijn die nieuwe blokjes mooi. Ja persoonlijk ben ik ook meer van het bruin en rood dan van het paars, maar dat is persoonlijk. Veel plezier straks weer met het lesgeven en wat knap dat jij kunt patchen en lezen tegelijk!!!! Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je nieuwe blokjes zijn prachtig.
  Soms (lees vaak) verandert de smaak als je ergens druk mee bent. Weet ook niet waarom maar het is nu eenmaal zo. Nu zo houden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een moedig besluit van je...... maar patchen met een kleur tegen je zin is jammer.....
  Je nieuwe keuze is helemaal mijn smaak... prachtig!
  Nazomerse groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.