zondag 2 augustus 2015

Zomer in de tuin

Heerlijk zomerweer en in de schaduw van de parasol werk ik aan de sashings van de AWS. Nu de regen weg is, komt het zomergevoel weer helemaal boven!
Ik heb een nieuwe rij aan de top vastgezet, maar die is nog niet helemaal compleet, de halve blokken broderie perse ontbreken. Die heb ik ook nog niet gemaakt, het is eigenlijk ook best een klus.
Op de eerste foto ligt de quilt zoals die hoort, met de blokken op de punt.

Hier een foto met wat minder tegel, zo kun je wel alle blokken goed zien.

De afgelopen dagen hebben we ook weer wat meer vakantie gevierd. Vrijdag zijn we naar de kinderboerderij geweest (De Naturij in Drachten, grote kinderboerderij met veel speelgelegenheid) wat voor de kinderen heerlijk was, eindelijk weer even uitrennen. Daarna gingen we tapas eten, wat de jongens eerst niet zo leuk vonden ("Dit is geen kindermenu!"), maar later vonden ze het proeven van zoveel verschillende hapjes juist erg leuk.
Gisteren zijn we naar de bibliotheek en de markt geweest en we hebben 's avonds gebarbecued. De hond vond het gezellig, maar het was een kwelling voor zijn neus!


Vandaag zijn we in de tuin in de rust, nou ja, de jongens iets minder rust; die gaan te keer op de trampoline. Het is zomer en we genieten!

2 opmerkingen:

  1. Heb je turbo naalden?? Je gaat echt supersnel. De blokken zijn prachtig met de blauwe randjes er tussen. Dat wordt een mooie zomerse quilt.
    Grtjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi!!!! En ja, 6 weken de kinderen bezig houden is ook zoiets, maar ze genieten zo te lezen. Fijne vakantie verder. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.