maandag 30 november 2015

Lappenmand

Ik zit in de lappenmand, figuurlijk nu, voor letterlijk in de lappenmand zitten ben ik eventjes echt te ziek. Ik heb keelontsteking en daarvan ook flinke koorts, al twee nachten heb ik heel onrustig geslapen, dus je kunt me bij elkaar vegen.
En nu hang ik dus wat rond op de bank. In bed liggen wil eventjes niet, dat ligt echt niet meer lekker.

Afgelopen week heb ik dit blok gemaakt. Erg leuk, het hielp me wat mijn gedachten te verzetten. Waar ik eerder al bang voor was, het moeten laten inslapen van mijn kat Fjodor, is inderdaad gebeurd. Dinsdagmiddag ben ik met haar naar de dierenarts geweest. Ze had echt last van die tumor, dan moet je zo'n beestje er niet om om laten lopen. Ze is heel rustig ingeslapen, de dierenarts was begripvol en heel aardig. Ik vind het zelf nog steeds erg moeilijk en mis Fjodor erg. Het is raar dat ik nu opeens mijn quiltspullen op tafel kan laten liggen of de bakken met stof niet hoef af te dekken. Het was dus geen fijne week, met als naar staartje dus dit ziek worden. Misschien moet ik van mijn lijf gewoon even rust nemen, maar dat had ook iets subtieler gekund.

Dag lieve Fjodor... ik mis je zo! Je was een supermaatje voor me.

5 opmerkingen:

 1. Sterkte met alles.
  Word maar gauw weer beter.
  Ziek zijn is niks aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat kun je zo'n beestje dan missen hè. Ook niet verwonderlijk toch na zoveel jaar, het is toch een deel van je gezin geworden. Heel veel sterkte er mee en beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sterkte, een huisdier is een stuk van jezelf! en veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och wat verdrietig, en dan trapt je lijf ook nog op de rem. Rustig aan doen, lekker rondhangen, laat maar gebeuren. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.