maandag 31 mei 2010

Impossible love

Er staat een steeds groter stuk van de vleugel van de engel op. Het wordt zo mooi! Het is zo leuk om hieraan te werken, ik geniet er van zodra ik even tijd heb. Jammer genoeg heb ik dus niet zo heel veel tijd, want het is examentijd. Ik ben nu bezig met de tweede correctie van het examen Nederlands voor vwo en dat kost ook op mijn vrije dag dus erg veel tijd. Minder borduurtijd dus.
Nog zes weken school en dan gaan we op vakantie. Door die tijd moet toch heen te komen zijn?

8 opmerkingen:

 1. Ik vind dat die vleugel best wel aardig opschiet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de vleugels worden mooi, mooie kleuren/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow!! T his is so gorgeous! Beautiful colours!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te esta quedando precioso y cada vez se ve más el ala!!!

  Cuando lo termines no te lo vas a creer, que cosa más bonita!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie dingen maak je toch. Die trein is wel super gaaf, daar moet ik maar eens goed over nadenken...
  Gek genoeg heb ik de behoefte om te borduren nog niet terug gevonden. Het zou wel weer kunnen met mijn vingers, maar kennelijk kan je dus toch afkicken ;-). Binnenkort maar eens kijken of ik weer wat op wil pakken (al ik daar tijd voor heb). Ik blijf je projecten volgen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sjoukje, je vroeg op mijn blog naar de kaartjes of dit pakketjes waren. Nee, het zijn patroontjes die ik zelf overneem en daar een plaatje en andere dingen bij zoek. Als je meer wilt weten mail me dan even. Als je het eens wilt proberen kan ik je wel een patroontje mailen. Laat dan even je mailadres achter op mijn blog.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sjoukje, Ik kwam net via, via op je blog terecht wat ben je met mooie borduurwerken bezig. En verschillende HAED's ook nog. Geweldig. Zelf ben ik bezig met Sneeuwwitje, dat wordt mijn eerste en laatste HAED heb ik besloten. Weet alleen niet of ik sterk blijf LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je vroeg waarom Sneeuwwitje mijn laatste HAED is, nou ik vind ze gewoon te groot. Ik had me al langer voorgenomen geen grote werken van Thea Gouverneur etc te maken. Aangezien ik maar 1 stuk muur in huis heb waar zoiets kan hangen. Daarbij houd ik ook van afwisseling in borduurwerken. Maar naast SW durf ik niks anders te doen anders ben ik over 10 jaar nog bezig. En na meer dan 5 jaar gaat een WIP me een beetje tegenstaan heb ik in het verleden gemerkt.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.