woensdag 12 mei 2010

Train of dreams

Aangezien ik mijn goede voornemens toch al gebroken had door deze maand aan Impossible love te werken, besloot ik het maar even echt goed te doen, door ook nog aan een nieuw borduurwerk te beginnen. Mag ik jullie voorstellen: Train of dreams. Ik vind hem helemaal fantastisch. Astrid, een medeborduurster op Our friends' HAED SAL, was hieraan begonnen en Quintijn leek het ook helemaal wat. Ik ben links bovenaan begonnen, Astrid werkt vanaf rechts onderaan, dus dan verschillen onze updates wel steeds. Bovendien merk ik dan wat minder dat zij véél sneller werkt dan ik.
Hieronder de eerste vorderingen, ik heb hier nu twee avonden aan gewerkt. Ik mis nog een paar kleurtjes, dus zodra ik die met de post ontvangen heb, worden de gaatjes ook opgevuld.7 opmerkingen:

 1. Waaaaaaw, deze is echt heel mooi, je zal weer een tijdje zoet zijn ;-)) Het ontwerp geeft me zo een warm, gezellig wintergevoel !! Veel plezier ermee ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit een suuuuuuper patroon zeg, hier ben je inderdaad wel een tijdje mee bezig, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn.
  Ik zou deze ook graag zelf willen borduren, maar kan 'm helaas zelf niet bestellen en heb nog gekeken bij verschillende borduurwinkels, maar hebben deze niet in het assortiment, wel erg jammer.
  Groetjes, Ingrid Krosse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Ingrid,
  Je kunt bij HAED gewoon bestellen hoor. Met elke bankrekening kun je een Paypal account aanmaken en dan kun je ook zonder creditkaart bij HAED bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hola soy de España y me encanta este Hae de hecho yo también lo tengo empezado pero.....es que queda tan bonito!!!!

  Felicidades os seguiré de cerca!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vertaling van Cuchitri's reactie (Google vertaler):

  Hoi ik ben uit Spanje en ik hou van het feit dat ik Hae heb ik ook begonnen, maar ..... dat is zo mooi!

  Ik zal op de voet volgen Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.