donderdag 19 augustus 2010

Cadeautjes

Ik ben helemaal in cadeautjesstemming. Het is zo leuk om iets voor iemand te borduren. Meestal zijn het niet zulke grote werkjes, dus je hebt relatief snel wat af. En de meeste mensen vinden het ook erg leuk als je iets voor ze maakt, of ze zeggen dat, in ieder geval.
Bovenstaand werkje is voor een babytje dat binnenkort op deze wereld komt. Het wordt kangaroo-baby, van Ellen Maurer-Stroh. Het borduurt heel vlot. Ik had alle kleurtjes op één na in huis en ik had ook nog een stukje mooi lichtblauwe aida liggen. Dus ik kon direct aan de slag. Dit is het resultaat van drie avonden borduren.
Bovenstaand werkje wordt een cadeau-zakje. De achterkant wordt de roze stof achter het lapje. In het zakje komen een paar heerlijke bonbons (ik ben zelf dol op alles van die chocolaterie, ik denk dat ik er ook maar een paar voor mezelf meeneem). Dit is dus een A, er komt ook nog een C, een S en een E. Het is voor de leidsters van de kinderopvang van Quintijn en Dante. Midden september is de leidsterdag en dan wil ik hen dit geven. Ze zorgen altijd zo goed voor onze jongens, daar mag ook wel een keer een bedankje tegenover staan.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen ben je aan het maken.
  Ik denk dat de leidsters het zeker zullen waarderen.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, cadeautjes maken is erg leuk! En de meeste mensen vinden het mooi om te krijgen, het is ook echt een persoonlijk cadeau he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat baby-kangoeroetje ziet er heel schattig uit! Wat een leuk ideetje voor de leidsters, ze zullen er erg blij met zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.