zondag 29 juli 2012

37. Robbing Peter to pay Paul

Lange naam voor een blokje. Mag ook wel, want ik ben er minstens zo lang mee bezig geweest. Maar, het is gelukt! Mede dankzij jullie aanmoedigingen en adviezen zit nu toch blokje D7 aan zijn rij vast en ben ik nu inmiddels bezig met het volgende blokje, Rosebud. Iets gemakkelijker, gelukkig, want daar was ik ook even aan toe.

Gisteren had ik ook weer quiltcursus in Earnewâld en dat was zoals altijd weer erg gezellig. Van mijn groepsgenoten heb ik weer erg mooie dingen voorbij zien komen. Wat ik ook heel leuk vind, is dat we nu met z'n drieën aan Sylvia's Bridal Sampler bezig zijn. Mijn moeder werkt in het groen en rood, ik in het blauw met rood en dan werkt er ook nog iemand met batikstoffen, wat ook een prachtig kleurrijk geheel wordt. Haar quilt-in-wording en de lapjeskast vol batikstoffen bij het Quiltkabinet inspireerden me om voor de Flower Basket Medaillon Quilt niet alleen Kaffe Fasset stoffen te verzamelen, maar ook batiks. Het combineert ook uitstekend, als het maar kleurrijk is. Ik heb me nog nooit aan één bepaalde collectie gehouden in een quilt en waarom zou je ook? In mijn SBS heb ik ook weer batikstof, rozenstoffen, basisstoffen maar ook klassieke stoffen. En ik vind het mooi en daar gaat het uiteindelijk toch om?

Ik kwam er gisteren ook achter dat ik niet de enige blogschrijver in onze groep ben, ook Ingrid houdt een blog bij, waarop haar prachtige diamanten en een mooie quilt in grijstinten te zien zijn. Neem vooral eens een kijkje!

3 opmerkingen:

 1. Heel mooi en ik hoop dat je nog veel meer kan laten zien.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi blok is het geworden, succes met de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je blok! Het heeft je bloed, zweet en tranen gekost, maar hij mag er wezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.